Muziek-en Dansschool Heiloo coronatijd

Gelukkig mogen we van de regering, na de laatste persconferentie van 17 november over de corona-maatregelen, de deuren vanaf 19 november weer openen voor cursisten van alle leeftijden.

Voor nu geldt dus weer:
1. Cursisten komen zelfstandig naar binnen en gaan direct naar het leslokaal
2. Iedereen reinigt de handen bij binnenkomst en draagt in de gang een mondkapje
3. Ouders/begeleiders wachten buiten (als dit problemen oplevert, regel dit dan met de docent)
4. Liever niet naar het toilet in ons gebouw
5. Na de les verlaat men het gebouw via de nooduitgangen (de gemeente heeft op de meeste plekken een mooi pad aangelegd)
6. Iedereen zorgt dat de instrumenten die mee van huis komen, goed zijn gereinigd.
7. De administratie is per telefoon bereikbaar. Het kan zijn dat er wel iemand zit, maar is alleen telefonisch en per e-mail te bereiken.

Koorzang
Wat betreft de zanggroepen boven de 12 jaar hebben we nog geen heldere en eenduidige richtlijn mogen ontvangen. Zoals het er nu naar uitziet mogen die nog niet samen zingen. Wij wachten op richtlijnen hiervoor. Zodra we meer weten, komen we ook hierover in de lucht.

Aantal personen
Met de hernieuwde maatregelen gaan we (bijna) terug naar de situatie van twee weken geleden, waarin we weer 30 personen in één ruimte mogen ontvangen.
Voor personen tot en met 17 jaar geldt er voor culturele activiteiten overigens geen maximaal aantal personen in 1 ruimte.

Voorspeelavonden en kerst
Nu we weer wat ruimte hebben gekregen, gaan we ook kijken hoe we toch een corona-proof kerstconcert in het Witte Kerkje kunnen organiseren. De voorspeelavonden worden opgeschoven naar februari. Hierover ontvangen jullie snel meer informatie.

Blijf gezond!