Home Events Open Dag

Open Dag

OPEN DAG Muziek- en Dansschool Heiloo
zaterdag 21 augustus 13-16 uur

Een feestelijke middag waarin je alle instrumenten kunt uitproberen, kunt luisteren naar concertjes en kunt kennismaken met de muzieklessen, Theaterbende, musicallessen en danslessen. Er is ook heel veel nieuw verfrissend aanbod met korte cursussen, ensembles en koren voor alle leeftijden! Wil je de sfeer proeven, een instrument uitproberen of met de docenten praten? Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 22 augustus van 13 – 17 uur. De muziek- en danslessen van De Muziek- en Dansschool gaan vanaf maandag 23 augustus weer van start.


Op het programma staat:

  • Proeflessen muziek & zang (voor alle leeftijden), dans, theater en musical
  • Concertjes door docenten en cursisten

Bovenstaand Programma is uitgesmeerd over 3 timeslots.
13:00 – 14:00 uur | proeflessen muziek, zang, dans, musical en theater
14:00 – 15:00 uur | optredens van docentenensembles en leerlingen: komt dat horen!
15:00 – 16:00 uur | proeflessen muziek, zang, dans, musical en theater

In verband met corona dien je je wel even op te geven van tevoren. Afhankelijk van de maatregelen die dan gelden, beslissen we of we binnen de timeslots, nog vaste tijden per bezoeker afspreken. Dat laten we vanaf 16 augustus weten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles netjes verloopt en dat instrumenten en omgeving waar nodig ontsmet worden.

Aanmeldformulier
U kunt zich hieronder opgeven voor de Open Dag (als u het formulier hieronder niet kunt lezen, kijk dan bij dit popupformulier)


Datum

aug 21 2021

Tijd

13:00 - 16:00
QR code