MUSICALDAG MET SANNE EN SIMON

Wil je ook eens proeven van het musicalleven? Dan is deze musicaldag echt iets voor jou! In de kerstvakantie dompelen Sanne Mallant en Simon Daniël Brommer je onder in de wondere wereld van het theater en ga je aan de slag met de musical JUNGLE BOOK!

Wie, wat, waar, wanneer, kosten en aanmelden

  • Kerstvakantie 2020
  • Waar? Muziek-en Dansschool Heiloo, Het Veld 1
  • Tijd: 10:00 – 16:00 uur
  • Leeftijd: 6-13 jaar
  • Kosten: €35,- per kind
  • Aanmelden kan hier.

Wie weet raak je zo enthousiast en ben je niet meer te stoppen na de musicaldag! Aan het einde van de dag kan je aan Sanne informatie vragen over de musicallessen op Muziek-en Dansschool Heiloo. Sanne is de musicaldocent in Heiloo. Waar ken je haar nog meer van? In 2015 deed zij mee aan The Voice of Holland en zong daar cross-over: een combinatie van klassiek en pop. Ze kwam na de Blind Auditions in het team bij Marco Borsato, werd bij de Battle tegen Maan de Steenwinkel gestolen door Anouk en heeft na de Knock-Outs het programma verlaten.

Sanne is van jongs af aan altijd bezig geweest met zang en theater. Ondanks deze liefde koos ze na haar middelbare school eerst voor een opleiding in een heel andere richting. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Na het succesvol afronden van deze studie bleven zang en theater aan haar trekken en in 2010 startte ze een musicalopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg.

Op dinsdag geeft zij de musicallessen: Van de minimusical groep (15.30 – 17.15 uur) kan je zo doorstromen naar de musicalproductie (17.30 – 18.30). Wat deze lessen zo bijzonder en uniek maken is dat Sanne naast de musicalproductie groepsles, privé 10 zanglessen geeft. Ben je geïnteresseerd in een musicalrepertoire? Sanne heeft een enorme dosis aan ervaring op grote podia en kent als geen ander de weg van en naar een auditielokaal. Daarnaast kan zij je helpen met het instuderen om zo vol zelfvertrouwen het podium op te gaan.

Wil je meer informatie neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch op 072-5332460 van di. t/m do. tussen 14.00-17.00 uur.