De Muziek- en Dansschool Heiloo mag terugkijken op een drukbezochte en geslaagde dag. Bij aanvang stond er een lange rij voor het pand. Er waren ruim 250 mensen over de dag verdeeld aanwezig voor proeflessen dans, musical, muziek, zang en theater.

Het was wel even anders dan anders door alle coronamaatregelen. Het programma was opgedeeld in drie tijdslots. 2 rondes met proeflessen en 1 ronde met concerten, waaronder een concert door docenten. Zo kon de grote stroom mensen goed worden gereguleerd. Ook werden alle instrumenten zo veel als nodig tussendoor gereinigd en ontsmet.

Voor het gebouw presenteerden de muziekverenigingen Caecilia en Eensgezindheid zich en de Theaterbende. Binnen konden mensen een instrument uitproberen, musical- en danslessen volgen en luisteren naar concerten door leerlingen en docenten.
Voor dans hadden we silent disco in gedachten, buiten. Helaas werkte de apparatuur door overbelasting van het wifinetwerk pas aan het einde van de dag.

Door de drukte kan het zijn dat mensen op een rustig moment nog een keer een proefles willen volgen. Dat kan natuurlijk. Meld je daarvoor aan via het contactformulier op de website.